Web

  

Ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje prva stvar koji je potrebno da uradite je upravo izrada web sajta, gde će Vaši sadašnji i budići klijenti moći da se informišu o Vašim proizvodima i uslugama.

Zadatak našeg studia za web dizajn je da se stvori elegantan dizajn, dizajn koji je jedinstven, brz i funkcionalan .

Uradićemo Vaš sajt u HTML ili PHP kodu. Ako Vaš posao zahteva bazu podataka, napravićemo bazu podataka koja je najfunkcionalnija za poslovanje Vašeg sajta.

Zakupićemo domen i hosting paket za Vaš sajt, otvoriti e-mail naloge za zaposlene u preduzeću. Pružićemo vam tehničku podršku 24/7.

MI DIZAJNIRAMO SAJT NA OSNOVU VAŠIH POTREBA 

PROFESIONALNO - BRZO - JEDNOSTAVNO

SEO optimizacija - search engine optimization - je usluga sa kojom vaš sajt kodiramo da što bolje bude indeksiran za web pretraživače. Kod vašeg sajta kao i slike kodiraćemo prema vašoj vrsti poslovanja kao i prema potrebama pretrage vaših proizvoda. Dobro kodiran sajt bolje se indeksira na pretraživačima što ga klasifikuje u vrh liste pretrage.
Da bi se vaš sajt našao na prvoj strani google pretrage neopodno je da se uradi SEO optimizacija.

WEB commerce - izrada sajtova i aplikacija za prodaju preko interneta - želite da prodajete vaše proizvode ili usluge preko interneta? Mi za vaš pravimo pregled internet prodavnice, pravimo listu za prodaju, cenovnik, personalizovan pregled kao i povratne informacije preko emaila(kako za vas tako i za kupca).

WEB design - dizajniranje personalizovanog sajta, izrada logoa i obrada fotografija za postavljanje na sajt - Dizajniramo jedinstven sajt za vaše poslovanje, izrađujemo novi logo ili redizajniramo stari i obrađujemo slike kako bi bile što bolje prezentovane na vašoj internet stranici.

WEB aplikacije - izrada web alikacije za podršku vašem poslovanju - čime god da se bavite mi smo tu da vam pružimo podršku vašem poslovanju. Pravimo personalizovane aplikacije po vašem zahtevu za vaše poslovanje, vođenje magacina, obrada usluga - servisa, podrška ljudskim resursima - izdavanje radnih naloga, reversa... podrška finansiskom delu, izrada efaktura, praćenje fakturisanja, unos klijenata, lokacija objekata, praćenje naloga... sve što vama treba mi vam pružamo aplikacijsku podršku!

CMS paketi logovanje korisnika na sajt i unošenje, izmena i brisanje proizvoda - imate redovne izmene na vašem sajtu, konstantno ubacijete nove proizvode i izbacijete stare, češto menjate cene proizvoda? Mi za vas pravimo CMS rešenje sa izuzetno lakim logovanjem na kontolni panel i izmenom svih proizvoda i usluga!

Naše baze su urađene u SQL-u, sajtovi se rade u HTML tehnologiji sa BOOTSTREP i CSS podrškom kako bi vaš sajt što bolje bio prikazan na telefonima i tabletima kao i na različitim rezolucijama laptopova i monitorima desktop računara dok je kodiranje vašeg sajta sa bazom urađen u PHP kodu.

REDIZAJN SAJTOVA - kompletno novi sajt vašeg internet poslovanja sa primenom najnovih tehnologija programiranja i kodiranja.

KONTAKTIRAJTE NAS!
Za više informacija pozovite nas: +381.63.77.01.640 (Viber) ili nam pošaljite e-mail na: info@kreativabeograd.rs