3D slova od stirodura

  

Vizuelni identitet kao jak adut u predstavljanju pred Vašim kupcem, klijentom.
3D forma se dosta više vizuelno prepoznaje za razliku od štampe.Iz tog razloga sve više hotela, marketa, prodavnica, salona,  se okreću u pravcu 3D brendiranja.
Pojava 3D slova i dekorativnih elemenata sve je zastupljenija.

3D slova i elementi od stirodura su pronašla svoje mesto u brendingu i reklamiranju. Za razliku od stiropor slova, dosta su tvrdje i punije strukture, sa glatkom prednjom stranom, sto ostavlja dosta jaci utisak za oko posmatrača. 3D slova farbamo u širokoj paleti boja po Vašem izboru. Koristimo kvalitetne akrilne boje, koje omogućavaju otpornost na sve vremenske uslove i temeperaturne razlike. 
Pogodna su kako za unutrašnju, tako i za spoljasnju upotrebu. 

Zbog svoje laganosti, dosta su jednostavna za montazu. 3D slova zbog svoje dubine, odaju više nego odličan efekat, pogotovo kada je potrebno odvući oko posmatrača u željenom pravcu. 

Savreme mašine i materijali sa širokom paletom boja i mogućih oblika i debljina, omogućavaju izradu 3D slova, logo-a kao i drugih dekorativnih elemenata po Vašim željama i merama.

Korišćenjem više različitih materijala kao što su foreks, pleksiglas (klirit), stirodur i slični pločasti materijali, izrađujemo sve što zamislite.

Na Vama je da nas kontaktirate, a mi da napravimo kako ste zamislili.

Ukoliko nemate idejno rešenje za Vaš logo, zajedno ćemo pronaći rešenje za Vaš vizeulni identitet.

Pogledajte nasu galeriju:


KONTAKTIRAJTE NAS!
Za više informacija pozovite nas: +381.63.77.01.640 (Viber) ili nam pošaljite e-mail na: info@kreativabeograd.rs